Business Experience Days> VU is verder kijken
Business Experience Days

The BED is the faculty's official master orientation event and provides an introduction to various interesting companies

Sluiten Sign up >
Stijg uit boven jezelf> VU is verder kijken
Stijg uit boven jezelf

Studeren is groeien. Niet alleen academisch maar ook als mens. Kennis is macht, zelfkennis is kracht. Kijk verder en verrijk jezelf. Stage, leiderschapstraject of honours programma. Werkstudent, bestuursjaar of community service. Wat verrijkt jou? Career Services helpt je graag verder kijken.

Sluiten Stijg uit boven jezelf >
Talent in diversiteit> VU is verder kijken
Talent in diversiteit

De studentenpopulatie verandert. Ze zijn multigetalenteerd, multicultureel, multimediaal, multitaskend. Talent herkennen en binden vereist nabijheid en inzicht. Career services deelt deze kennis graag. Of kom zelf kennismaken op een van onze events.

Sluiten Talent in diversiteit >
Delen = vermenigvuldigen> VU is verder kijken
Delen = vermenigvuldigen

Delen van kennis is vermenigvuldigen van kennis. De faculteit werkt graag en intensief samen met bedrijfsleven, overheid en maatschappelijk middenveld. Van gastcollege, afstudeerproject tot casus. Van kennisdeling tot gezamenlijk onderzoek en van community service tot multinational. Career Services brengt u graag in contact.

Sluiten Delen = vermenigvuldigen >
Workshops Career Management> VU is verder kijken
Workshops Career Management

In oktober gaan de professionele sollicitiatietrainingen van FEWEB Career Services van start! Schrijf je nu in en onderscheid jezelf straks op de arbeidsmarkt met een goed CV en een ijzersterke presentatie. Voor feweb studenten en alumni tot 1 jaar na afstuderen: kleine groepen, veel individuele aandacht.

Sluiten Online inschrijving >

    FEWEB Careerservices

    Career Services is dé verbindingshub voor studenten, bedrijfsleven, opleidingen en alumni van de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de VU. Klik op uw doelgroep in het menu voor meer informatie over onze producten en diensten.

    Studenten | Bedrijven | Faculteit | Alumni

    spamfuik@vu.nl